Aikido Gevorderden - Ki Aikidovereniging Rotterdam
16246
page,page-id-16246,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Masterclasses – Aikido voor Gevorderden

Ki Aikido Vereniging Rotterdam Gevorderden

Verdiepend, vormloos, oneindig!

Eens per maand geeft Will Stoelman Sensei (7e Dan) bij Ki Aikidovereniging Rotterdam les aan gevorderden. Deze “masterclasses” staan open voor aikido-beoefenaars van alle aikido-dojo’s en organisaties, ongeacht stijl, vorm, methode. Iedereen vanaf 3e kyu is welkom, de training is ook heel geschikt voor leraren.

De trainingen zijn vooral gericht op verdieping van ervaring. Verdieping van Ai, verdieping van Ki, en verdieping van Do. Verdieping van Aiki en verdieping van de weg van Aiki.

De masterclass richt zich op meesterschap, een werkelijkheid die in de kern al in ieder aanwezig is. Hiermee komt je aikido al vrij snel op een hoger peil, ongeacht je aikido-achtergrond.

De trainingen van de masterclass vergroten het inzicht in Aiki-principes en zijn niet zozeer gericht op uiterlijke Aikido-technieken. De technieken zijn slechts een middel, het zijn oefeningen om universele principes te laten oplichten, te leren kennen, te activeren, te versterken, en praktisch toe te passen. En ook om de principes te laten integreren in het lichaam en in ons natuurlijk functioneren.

We onderzoeken de relatie tussen vorm en niet-vorm (of wel het vormloze), in de vorm van vorm-technieken en in de “vorm” van vormloze technieken. En we bekijken voortdurend de relatie tussen dualiteit en non-dualiteit, ofwel Eenheid.

Lesrooster

De lessen vinden plaats op elke 4e zaterdag van de maand.


Zaterdag, 9:30 – 11:30u


Kosten

Losse les €25,-

Bij voorinschrijving zijn de lessen  €20,-


Gratis Kennismaking

Wil je gewoon eens een masterclass met Will Stoelman Sensei bijwonen? Doe dan gewoon een keer mee, de eerste les is gratis!

Aanmelden