Aikido Jeugd - Ki Aikidovereniging Rotterdam
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,bridge-core-2.9.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-27.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Aikido voor Kinderen en Jeugd

Ki Aikido Vereniging Rotterdam Ki Test Kinderen

Durf je het… om niet te vechten?

Wat is Aikido eigenlijk? Aikido lijkt op een vechtsport, maar hierbij leer je om geen kracht of geweld te gebruiken. Dat klinkt gek he, maar je leert dus om bij een gevecht niet te hoeven vechten doordat je jezelf niet druk maakt en je niet al te gauw kwaad wordt, maar gewoon heel rustig blijft.

Om dat goed te kunnen, heb je innerlijke kracht ofwel Ki-kracht nodig. Ki-kracht heeft iedereen. Je hoeft het alleen maar te weten, te ontdekken en te gebruiken. Ki is de kracht die je hebt om te leven, het is jouw Levenskracht.

Zo krijg je met Ki meer durf en leer je om niet zo gauw bang te zijn als er iets gebeurt wat akelig, eng of niet prettig is. Bijvoorbeeld als je gepest wordt of als er andere dingen gebeuren die je niet leuk vindt.

Lesrooster

Onze jeugdlessen zijn op dinsdag op de onderstaande tijdstippen. Het seizoen loopt van september tot en met juni. Tijdens de schoolvakanties van de basisscholen is er geen les.


Dinsdag, 18:00 – 19:00, Jeugd vanaf 6 jaar


Kosten

  • Introductie (10 weken) €30,-
  • Lidmaatschap voor één seizoen €130,-
  • Er kan gebruik worden gemaakt van de Rotterdampas. Hierbij krijg je €25,- korting op je eerste (reguliere) contributie!
  • Pak kopen? Meld het bij de jeugdtrainers. Wij kunnen direct bij de groothandel een pak kopen bij Matsuru, dat scheelt weer een beetje!

Gratis Kennismaking

Wil je een keer Aikido een keer uitproberen? Doe dan gewoon een keer mee, de eerste les is gratis! Aanmelden kan middels het formulier op de contactpagina.