Leraren - Ki Aikidovereniging Rotterdam
22
page-template-default,page,page-id-22,bridge-core-2.9.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-27.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Onze leraren

Erik van der Lee

Erik is 3e Dan en traint Aikido sinds 1999 bij KAR onder Will Stoelman Sensei (7e Dan). Voor hij zich helemaal op Aikido richtte heeft Erik ervaring opgedaan in andere martial arts zoals Karate, Judo en Jiu Jitsu. Na het afscheid van Will Stoelman als de vaste leraar bij KAR in Februari 2010, is Erik tot hoofdinstructeur benoemd. Erik geeft op dinsdag zowel bij de jeugd als de volwassenen les.

Ki Aikidovereniging Rotterdam - Lili Ottaway

Lili Ottaway

Lili is 3e Dan en traint reeds sinds 1998 in Aikido. In Australie trainde zij Yoshinkan Aikido onder Sensei Michiharu Mori (7e Dan). Na haar emigratie naar Nederland is zij in 2004 Aikido gaan volgen bij Will Stoelman Sensei. Lili is als jeugdtrainer actief sinds 2006 en geeft sinds 2010 ook les aan de volwassenen.

Andre Voermans

Andre is 2e Dan en is sinds 2011 als Dojo Instructeur actief bij de vereniging. Hij is in 2003 met Aikido begonnen en sindsdien een vast gezicht bij de club.

Ki Aikidovereniging Rotterdam - Andre Voermans
Ki Aikidovereniging Rotterdam - Will Stoelman Sensei

Onze inspirator: Will Stoelman Sensei – 7e Dan

Ondanks dat Will Stoelman in januari 2018 is gestopt met de masterclasses, blijft hij van grote invloed op onze vereniging. Will sensei is een van de bekendste Nederlandse Aikido Instructeurs en heeft een van de hoogste aikido-graden in ons land: 7e Dan. Hij beoefent ruim 50 jaar aikido en geeft al meer dan 40 jaar aikido-les. Will Stoelman is jaren direct verbonden geweest aan onze club maar na zijn verhuizing naar Tilburg was hij 1x per maand gastdocent op de zaterdag.