Zomertraining 2020 - Ki Aikidovereniging Rotterdam
16545
page-template-default,page,page-id-16545,bridge-core-2.9.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-27.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Zomertraining 2020, trainen in de buitenlucht

Ki Aikido Rotterdam - Zomertraining Kralingseplas

Zomertraing succesvol!

Sinds sporten in groepen in de buitenlucht weer was toegstaan, hebben we de training hervat en wel in de buitenlucht!  Aan de Kralingseplas werd op dinsdag, donderdag en zaterdag de gehele zomer doorgetraind. 

Start van een nieuwe traditie?
Het was de eerste keer dat we structureel in de buitenlucht hebben getraind en het was een geweldige ervaring. Het directe contact met de natuur bracht een extra dimensie aan de training. Gras onder de voeten, rekening houden met het weer, vreemde mensen om je heen, allemaal van invloed op ons Aikido. Het is ons allemaal zeer bevallen en het lijkt er dan ook op dat dit volgend jaar weer navolging zal krijgen.

Proeflessers
Het leuke aan het buiten trainen was ook dat Aikido door mensen werd gezien die hier wellicht anders niet mee in aanraking zouden komen. Mede daardoor hebben zich ook mensen bij de groep aangesloten wat natuurlijk een welkome aanwinst is.

Al met al dus een geslaagd experiment en zeker voor herhaling vatbaar!

Kennismaken met Aikido? Het leukste is om gewoon mee te doen, neem contact op voor een gratis proefles.